Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mościska Piczochy NieSzcze$cin
Nowa Testowa Tactiek NEW 3+1_3_1-2
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kapoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bielawa met de inworp. Klungelig pakt Berg de bal. Berg geeft een hoge lob. Lach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Aranha geeft een hoge lob. Răducioiu heeft problemen om de bal te vangen. Răducioiu passt de bal met de wreef. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano draait met de bal, schiet en ... Sodalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Berg is nu in balbezit. Berg probeert naar een medespeler te passen. Vaino is nu in balbezit. Berg rent richting de bal. Berg geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Aranha met een sublieme pass. Klungelig pakt Alancewicz de bal. Alancewicz geeft een lange en hoge pass. Răducioiu kopt de bal weg. Bechuano is nu in balbezit. Paal! Bechuano is nu in balbezit. Paal! Bechuano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 1:0

24e minuut.
Pantera passt de bal met de wreef. Berg kan de bal niet met de borst controleren. Frade rent richting de bal. Codina onderschept slim de pass. Codina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 1:1

33e minuut.
Codina rent richting de bal. Radu is nu in balbezit. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Codina geeft een lange en hoge pass. Vaino rent richting de bal. Alancewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alancewicz krijgt een gele kaart. Vaino raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 1:2

37e minuut.
Vaino met een sublieme pass. Negel is nu in balbezit. Negel geeft een hoge lob. Vaino rent richting de bal. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Radu passt de bal zonder na te denken. Ţugui rent richting de bal. Bechuano onderschept slim de pass. Bechuano schiet op doel. Křeček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 45%, Piczochy NieSzcze$cin 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 2:2

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adışen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Radu is nu in balbezit. Radu probeert naar een medespeler te passen. De Vreese heeft problemen om de bal te vangen. Camus is nu in balbezit. Camus haalt uit met een fantastische trap. Sodalski bokst de bal weg. Doeltrap. Kazimierczak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Negel rent richting de bal. Negel passt de bal in één keer door. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu geeft de bal voor. Kazimierczak krijgt zijn hoofd ertegen. Sodalski bokst de bal weg. Paal!

75e minuut.
Răducioiu geeft de bal voor. Radu rent richting de bal. Radu speelt de bal door. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak schiet op doel. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 3:2

76e minuut.
Lebas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lebas geeft een hoge lob. Adışen kopt de bal weg. Kazimierczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu schiet op doel. Sodalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Adışen is nu in balbezit. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak schiet op doel. Głuszak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 32%, Piczochy NieSzcze$cin 68%.
AC Mościska - Piczochy NieSzcze$cin 4:2