Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mustang Team Brakuje Nam Jednego
proba Tactiek Eksperyment2
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten adequate
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Asenov rent richting de bal. Asenov passt de bal in één keer door. Yaguno rent richting de bal. Yaguno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Brakuje Nam Jednego 1:0

3e minuut.
Lini met de inworp. Daar is Galeotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeotti met een sublieme pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ... Czaplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Yaguno heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yaguno is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Brakuje Nam Jednego 2:0

15e minuut.
Paşazadə passt de bal in één keer door. Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Yaguno bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaguno schiet op doel. Czaplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Brakuje Nam Jednego 3:0

18e minuut.
Negrete probeert naar een medespeler te passen. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Asenov probeert naar een medespeler te passen. Yaguno rent richting de bal. Yaguno schiet op doel. Czaplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Yaguno is nu in balbezit. Lobeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Galeotti speelt de bal door. Asenov is nu in balbezit. Asenov met een sublieme pass. Yaguno rent richting de bal. Yaguno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Brakuje Nam Jednego 4:0

35e minuut.
Paşazadə probeert de bal aan de voet te houden. Negrete rent richting de bal. Negrete passt de bal zonder na te denken. Yaguno is nu in balbezit. Yaguno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov passt de bal in één keer door. Ødegård is nu in balbezit. Yaguno is nu in balbezit. Yaguno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Brakuje Nam Jednego 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustang Team 44%, Brakuje Nam Jednego 56%.
Mustang Team - Brakuje Nam Jednego 5:0

53e minuut.
Lini speelt de bal door. Paşazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə passt de bal met de wreef. Iturriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturriaga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gnatkowski rent richting de bal. Yaguno onderschept slim de pass. Chanowski is nu in balbezit. Yaguno onderschept slim de pass. Yaguno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Paşazadə is nu in balbezit. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman passt de bal in één keer door. Galeotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeotti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Asenov met een sublieme pass. Yaguno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paşazadə. Paşazadə krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Yaguno bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə begaat een overtreding. Paşazadə krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Lini rent richting de bal. Hadaś verovert de bal door een tackle van achteren. Hadaś met een sublieme pass. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ødegård met een snelle inworp. Negrete geeft de bal voor. Galeotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chanowski rent richting de bal. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ødegård met een snelle inworp. Negrete geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustang Team 32%, Brakuje Nam Jednego 68%.
Mustang Team - Brakuje Nam Jednego 5:0