Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: AC Razer Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12399
AC Razer Chełmiec Wałbrzych
NOWA Tactiek dzikowiec
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Klungelig pakt Naser de bal. Genitsaris rent richting de bal. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel. Bogle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Chełmiec Wałbrzych 0:1

27e minuut.
Brochetta geeft een lange en hoge pass. Genitsaris kopt de bal weg. Rusanen is nu in balbezit. Genitsaris verovert de bal door een tackle van achteren. Genitsaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Naser passt de bal in één keer door. Pütz rent richting de bal. Pütz passt de bal in één keer door. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel. Bogle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Chełmiec Wałbrzych 0:2

36e minuut.
Bełzowski passt de bal in één keer door. Trivizas probeert naar een medespeler te passen. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris onderschept slim de pass. Genitsaris schiet op doel. Bogle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raguseo neemt de hoekschop. Leszczyński springt en kopt de bal. Džubur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bareja onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 67%, Chełmiec Wałbrzych 33%.
AC Razer - Chełmiec Wałbrzych 0:2

56e minuut.
Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva passt de bal met de wreef. Banaszyński rent richting de bal. Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Džubur bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenstra komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lenstra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banaszyński begaat een overtreding. Lenstra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozmysł zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lenstra kopt de bal weg. Helemčin rent richting de bal. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Genitsaris rent richting de bal. Genitsaris passt de bal met de wreef. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel. Bogle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Chełmiec Wałbrzych 0:3

79e minuut.
Raguseo met een sublieme pass. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński geeft een hoge lob. Gomes Silva probeert de bal aan de voet te houden. Leszczyński springt en kopt de bal. Džubur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gomes Silva geeft een lange en hoge pass. Bareja verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł geeft een lange en hoge pass. Leszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Džubur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 57%, Chełmiec Wałbrzych 43%.
AC Razer - Chełmiec Wałbrzych 0:3