Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mościska Ks Victoria Miały
Nowa Testowa Tactiek Viktoria
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten formidable
adequate Passen good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Nourredine met de inworp. Camus controleert de bal met de borst. Alves met een sublieme pass. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. Lach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapoli geeft een lange en hoge pass. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft een hoge lob. Bechuano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nabi geeft een hoge lob. Wideradzki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Alancewicz ... Strafschop! Wideradzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valenari legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Nourredine met een sublieme pass. Petrinec rent richting de bal. Bechuano verovert de bal door een tackle van achteren. Bechuano schiet op doel. Cymański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Ks Victoria Miały 1:0

39e minuut.
Valenari speelt de bal door. Zəfərli met een sublieme pass. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. Lach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Mościska - Ks Victoria Miały 1:1

41e minuut.
Valenari is nu in balbezit. Valenari passt de bal met de wreef. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem schiet op doel. Lach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Ks Victoria Miały 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 54%, Ks Victoria Miały 46%.
AC Mościska - Ks Victoria Miały 1:2

47e minuut.
Valenari is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenari met de inworp. Zəfərli geeft de bal voor. Ryckeghem maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Ks Victoria Miały 1:3

50e minuut.
Ryckeghem speelt de bal door. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli passt de bal met de wreef. Alancewicz is nu in balbezit. Ryckeghem onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Ks Victoria Miały 1:4

55e minuut.
Buitenspel voor Ryckeghem. Goede buitenspelval van de verdediging. Adışen komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Aranha neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bechuano de bal. Bechuano kopt de bal weg. Camus is nu in balbezit. Camus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ryckeghem stond buitenspel. Kazimierczak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kazimierczak rent richting de bal. Bechuano rent richting de bal. Kazimierczak rent richting de bal. Kazimierczak haalt uit met een fantastische trap. Cymański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Ks Victoria Miały 2:4

71e minuut.
Răducioiu met een sublieme pass. Kazimierczak rent richting de bal. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak onderschept slim de pass. Kazimierczak schiet op doel. Cymański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Klungelig pakt Kapoli de bal. Nabi geeft een hoge lob. Alancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem schiet op doel. Lach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Ks Victoria Miały 2:5

74e minuut.
Lebas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Alancewicz geeft een hoge lob. Aranha geeft een hoge lob. Bechuano rent richting de bal. Bechuano haalt uit met een fantastische trap. Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zəfərli speelt de bal door. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari probeert naar een medespeler te passen. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adışen met de inworp. Scalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Radu kopt de bal weg. Alves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peñaranda is nu in balbezit. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 48%, Ks Victoria Miały 52%.
AC Mościska - Ks Victoria Miały 2:5