Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ELC Pelikan Brakuje Nam Jednego
gniazdo Tactiek Eksperyment2
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 40.4
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen matig


11e minuut.
Rubel is nu in balbezit. Rubel passt de bal met de wreef. Inworp. Hadaś met de inworp. Lobeiras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Hadaś de bal. Hadaś geeft de bal voor. Rubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vũ Minh onderschept slim de pass. Vũ Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys passt de bal met de wreef. Vũ Minh is nu in balbezit. Vũ Minh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lobeiras verovert de bal door een tackle van achteren. Lobeiras met een sublieme pass. Iturriaga is nu in balbezit. Iturriaga geeft een hoge lob. Molitorys maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pătra verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra met een sublieme pass. Kudsk speelt de bal door. Bosek rent richting de bal. Bosek haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELC Pelikan 50%, Brakuje Nam Jednego 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ELC Pelikan - Brakuje Nam Jednego 0:0

50e minuut.
Rantung probeert de bal met de borst te controleren. Sołtys rent richting de bal. Sołtys passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bosek de bal. Bosek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Doeltrap. Czaplewski trapt de bal weg. Listewski kopt de bal weg. Daar is Bosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Iturriaga kopt de bal weg. Kuboszek heeft problemen om de bal te vangen. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys draait met de bal, schiet en ... Vitelki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - Brakuje Nam Jednego 0:1

67e minuut.
Rantung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Listewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lazarovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarovici geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sołtys. Sołtys krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bosek onderschept slim de pass. Lazarovici is nu in balbezit. Chanowski rent richting de bal. Lazarovici onderschept slim de pass. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELC Pelikan - Brakuje Nam Jednego 1:1

79e minuut.
Rubel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadaś met de inworp. Lobeiras geeft een lange en hoge pass. Molitorys springt en kopt de bal. Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Listewski probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prasnal. Prasnal krijgt een gele kaart. Lazarovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Listewski met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELC Pelikan 43%, Brakuje Nam Jednego 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ELC Pelikan - Brakuje Nam Jednego 1:1