Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych FC MARIOLCIA
dzikowiec Tactiek FORZA
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
54.7 gemiddelde waardering 56.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


9e minuut.
Banaszyński speelt de bal door. Rietveld rent richting de bal. Rietveld geeft een hoge lob. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rietveld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rietveld krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Matamela is nu in balbezit. Matamela geeft de bal voor. Glon kopt de bal weg. Filipet bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bareja geeft een lange en hoge pass. Genitsaris kopt de bal weg. Naser is nu in balbezit. Naser passt de bal zonder na te denken. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menéndez zal de hoekschop nemen. Filipet springt en kopt de bal. Džubur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC MARIOLCIA 0:1

36e minuut.
Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki speelt de bal door. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rietveld geeft een lange en hoge pass. Helemčin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naser rent richting de bal. Genitsaris rent richting de bal. Naser rent richting de bal. Naser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wszędybył probeert de bal met de borst te controleren. Rietveld geeft een lange en hoge pass. Brochetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski onderschept slim de pass. Kostrubski schiet op doel. Džubur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 51%, FC MARIOLCIA 49%.
Chełmiec Wałbrzych - FC MARIOLCIA 0:1

53e minuut.
Bareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grosicki geeft een hoge lob. Kostrubski maakt een snoekduik en kopt de bal. Džubur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rietveld geeft een hoge lob. Daar is Raczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipet rent richting de bal. Filipet draait met de bal, schiet en ... Džubur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC MARIOLCIA 0:2

60e minuut.
Bareja speelt de bal door. Surdu rent richting de bal. Surdu passt de bal zonder na te denken. Szczotok geeft de bal voor. Matamela onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczotok zal de hoekschop nemen. Genitsaris springt en kopt de bal. Doublet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Raczyński geeft een hoge lob. Glon speelt de bal door. Filipet bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vén komt het veld opgelopen. Mormocea komt het veld opgelopen. Niţu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mormocea stond buitenspel. Raczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC MARIOLCIA 1:2

68e minuut.
Naser is nu in balbezit. Rietveld onderschept slim de pass. Wszędybył maakt een afschuwelijke overtreding. Rietveld wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rietveld kan niet meer verder spelen. Durmaz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bareja rent richting de bal. Bareja geeft de bal voor. Klungelig pakt Wadoń de bal. Genitsaris verovert de bal door een tackle van achteren. Genitsaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De Leo is nu in balbezit. Genitsaris onderschept slim de pass. Scherfke verovert de bal door een tackle van achteren. Naser onderschept slim de pass. Naser haalt uit met een fantastische trap. Doublet bokst de bal weg.

74e minuut.
Vén passt de bal in één keer door. Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niţu de bal. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Džubur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Vén geeft een hoge lob. Grosicki kopt de bal weg. Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Džubur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC MARIOLCIA 1:3

81e minuut.
Helemčin passt de bal in één keer door. Banaszyński is nu in balbezit. Met opzet legt Niţu zijn tegenspeler op de grond. Niţu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bareja met een snelle inworp. Surdu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wadoń. Wadoń krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 55%, FC MARIOLCIA 45%.
Chełmiec Wałbrzych - FC MARIOLCIA 1:3