Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brakuje Nam Jednego Tymon Tymowa
Eksperyment2 Tactiek TYMON !!!
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 52.9
matig Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gnatkowski geeft een hoge lob. Inworp. Secăreanu met de inworp. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Nepovím passt de bal zonder na te denken. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Rantung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:1

7e minuut.
Ferrer met een sublieme pass. Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Chanowski kopt de bal weg. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:2

13e minuut.
Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Mumowski rent richting de bal. Mumowski passt de bal in één keer door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Secăreanu met de inworp. Daar is Dezorzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dezorzi speelt de bal door. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Chanowski rent richting de bal. Nepovím onderschept slim de pass. Nepovím passt de bal met de wreef. Mumowski geeft de bal voor. Ferrer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chanowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mumowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mumowski met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal in één keer door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:3

33e minuut.
Secăreanu passt de bal met de wreef. Suchy rent richting de bal. Suchy passt de bal met de wreef. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Paşazadə met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porsche met de inworp. Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mumowski passt de bal in één keer door. Gnatkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dezorzi. Dezorzi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Molitorys stond buitenspel. Porsche neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Vladislav de bal. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Czaplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Emmers geeft een hoge lob. Ferrer kopt de bal weg. Gnatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Czaplewski bokst de bal weg. Nepovím rent richting de bal. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brakuje Nam Jednego 82%, Tymon Tymowa 18%.
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:4

49e minuut.
Ferrer passt de bal zonder na te denken. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski geeft de bal voor. Daar is Nepovím, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:5

54e minuut.
Daar is Rantung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer rent richting de bal. Dezorzi met een sublieme pass. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Paşazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə geeft een hoge lob. Iturriaga kopt de bal weg. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Porsche speelt de bal door. Dezorzi speelt de bal door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:6

68e minuut.
Mumowski passt de bal in één keer door. Dezorzi heeft problemen om de bal te vangen. Dezorzi met een sublieme pass. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samstag komt het veld opgelopen. Penadés komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Paşazadə met een sublieme pass. Porsche met een sublieme pass. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi geeft een lange en hoge pass. Rantung heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:7

77e minuut.
Wouters komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martins komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Paşazadə geeft een hoge lob. Hadaś rent richting de bal. Hadaś met een sublieme pass. Vũ Minh rent richting de bal. Vũ Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brakuje Nam Jednego 73%, Tymon Tymowa 27%.
Brakuje Nam Jednego - Tymon Tymowa 0:7