Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARIOLCIA Brakuje Nam Jednego
FORZA Tactiek Eksperyment2
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 41.7
formidable Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Hadaś is nu in balbezit. Hadaś passt de bal in één keer door. Scherfke speelt de bal door. Filipet heeft problemen om de bal te vangen. Filipet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mormocea is nu in balbezit. Mormocea passt de bal met de wreef. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Niţu is nu in balbezit. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lobeiras is nu in balbezit. Vén onderschept slim de pass. Vén probeert naar een medespeler te passen. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea schiet op doel. Czaplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mormocea rent richting de bal. Klungelig pakt Mormocea de bal. Mormocea passt de bal in één keer door. Niţu is nu in balbezit. Niţu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Menéndez passt de bal in één keer door. Vén is nu in balbezit. Vén probeert naar een medespeler te passen. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Menéndez met een snelle inworp. Durmaz is nu in balbezit. Durmaz passt de bal in één keer door. Filipet rent richting de bal. Filipet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vén is nu in balbezit. Vén geeft een hoge lob. Daar is Gnatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţu rent richting de bal. Niţu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vladislav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vén zal de hoekschop nemen. Filipet kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Menéndez speelt de bal door. Durmaz rent richting de bal. Durmaz passt de bal in één keer door. Niţu is nu in balbezit. Niţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARIOLCIA - Brakuje Nam Jednego 1:0

36e minuut.
Vén speelt de bal door. Daar is Mormocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormocea speelt de bal door. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Iturriaga is nu in balbezit. Iturriaga geeft een lange en hoge pass. Ilıcalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARIOLCIA 29%, Brakuje Nam Jednego 71%.
FC MARIOLCIA - Brakuje Nam Jednego 1:0

47e minuut.
Matamela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantung met de inworp. Mormocea heeft problemen om de bal te vangen. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Czaplewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARIOLCIA - Brakuje Nam Jednego 2:0

50e minuut.
Durmaz probeert naar een medespeler te passen. Filipet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnatkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filipet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mormocea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rantung is nu in balbezit. Rantung geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iturriaga de bal onder controle te krijgen. Menéndez geeft de bal voor. Filipet is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Filipet is nu in balbezit. Filipet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARIOLCIA - Brakuje Nam Jednego 3:0

52e minuut.
Rantung geeft de bal voor. Inworp. Vén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mormocea de bal. Mormocea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Matamela onderschept slim de pass. Hadaś is nu in balbezit. Hadaś met een sublieme pass. Vũ Minh heeft problemen om de bal te vangen. Vũ Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Iturriaga is nu in balbezit. Iturriaga geeft de bal voor. Matamela kopt de bal weg. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Rantung rent richting de bal. Niţu onderschept slim de pass. Niţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARIOLCIA - Brakuje Nam Jednego 4:0

60e minuut.
Menéndez rent richting de bal. Menéndez speelt de bal door. Filipet bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipet haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARIOLCIA - Brakuje Nam Jednego 5:0

65e minuut.
Lobeiras controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kostrubski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gnatkowski geeft de bal voor. Buitenspel voor Molitorys. Goede buitenspelval van de verdediging. Ilıcalı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez geeft de bal voor. Daar is Rantung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De Leo met een sublieme pass. Menéndez rent richting de bal. Menéndez passt de bal zonder na te denken. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski schiet op doel. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARIOLCIA 26%, Brakuje Nam Jednego 74%.
FC MARIOLCIA - Brakuje Nam Jednego 5:0