Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: AC Razer Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10534
AC Razer Mustang Team
NOWA Tactiek proba
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten adequate
good Passen weak
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Majkrzak geeft een hoge lob. Yaguno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanen rent richting de bal. Yaguno verovert de bal door een tackle van achteren. Yaguno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bogle trapt de bal weg van het doel. Gomes Silva kopt de bal weg. Leszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Leszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Mustang Team 1:0

11e minuut.
Castagnet geeft een lange en hoge pass. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rejman krijgt een gele kaart. Leszczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozmysł met een snel genomen vrije trap. Leszczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rozmysł passt de bal zonder na te denken. Beaucourt heeft problemen om de bal te vangen. Mirvić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirvić krijgt een gele kaart. Beaucourt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozmysł komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Beaucourt heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gomes Silva met een sublieme pass. Lini is nu in balbezit. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt schiet op doel. Adelt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Mustang Team 2:0

37e minuut.
Rozmysł kopt de bal weg. Beaucourt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negrete. Beaucourt raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozmysł komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leszczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mirvić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rozmysł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 34%, Mustang Team 66%.
AC Razer - Mustang Team 2:0

49e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanen rent richting de bal. Negrete begaat een overtreding. Negrete krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński passt de bal in één keer door. Daar is Beaucourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński schiet op doel. Adelt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Lenstra komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozmysł met een snelle inworp. Gomes Silva geeft een lange en hoge pass. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Adelt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gomes Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes Silva geeft een lange en hoge pass. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Adelt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Mustang Team 3:0

66e minuut.
Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva passt de bal met de wreef. Lenstra rent richting de bal. Lenstra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rozmysł zal de hoekschop nemen. Lenstra kopt de bal weg. Adelt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rusanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Leszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejman rent richting de bal. Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński schiet op doel. Adelt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Mustang Team 4:0

78e minuut.
Rusanen onderschept slim de pass. Rusanen geeft de bal voor. Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Lenstra is nu in balbezit. Lenstra haalt uit met een fantastische trap. Adelt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Gomes Silva speelt de bal door. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński passt de bal zonder na te denken. Lenstra is nu in balbezit. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva schiet op doel. Adelt bokst de bal weg.

87e minuut.
Rusanen rent richting de bal. Rusanen geeft de bal voor. Raguseo rent richting de bal. Raguseo geeft de bal voor. Lenstra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gomes Silva geeft een lange en hoge pass. Majkrzak kopt de bal weg. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra draait met de bal, schiet en ... Adelt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Mustang Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 41%, Mustang Team 59%.
AC Razer - Mustang Team 5:0