Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ELC Pelikan Piczochy NieSzcze$cin
gniazdo Tactiek NEW 3+1_3_1-2
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten good
good Passen solid
weak Verdedigen adequate


10e minuut.
Klungelig pakt Gherghe de bal. Listewski is nu in balbezit. Listewski met een sublieme pass. Frabianeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frabianeri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camarena de bal. Camarena geeft een lange en hoge pass. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński haalt uit met een fantastische trap. Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asiain is nu in balbezit. Asiain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - Piczochy NieSzcze$cin 0:1

23e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Sołtys speelt de bal door. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ... Aranguren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frabianeri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Aranguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek rent richting de bal. Bosek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rubel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherghe met een snelle inworp. Betlejewski heeft problemen om de bal te vangen. Betlejewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Frabianeri kopt de bal weg. Bosek rent richting de bal. Ilioara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilioara krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rechciński is nu in balbezit. Listewski verovert de bal door een tackle van achteren. Listewski probeert naar een medespeler te passen. Frabianeri is nu in balbezit. Frabianeri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brzeszczyński bokst de bal weg.

44e minuut.
Burgess geeft de bal voor. Asiain is nu in balbezit. Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiain rent richting de bal. Asiain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELC Pelikan 55%, Piczochy NieSzcze$cin 45%.
ELC Pelikan - Piczochy NieSzcze$cin 0:1

47e minuut.
Asiain draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Listewski de bal. Rechciński rent richting de bal. Rechciński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grădescu de bal onder controle te krijgen. Vitelki bokst de bal weg.

49e minuut.
Betlejewski rent richting de bal. Betlejewski probeert naar een medespeler te passen. Asiain is nu in balbezit. Asiain draait met de bal, schiet en ... Vitelki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Asiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudsk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asiain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Betlejewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rechciński springt en kopt de bal. Vitelki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - Piczochy NieSzcze$cin 0:2

59e minuut.
Rechciński verovert de bal door een tackle van achteren. Rechciński schiet op doel. Garutti probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Betlejewski zal de hoekschop nemen. Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Frabianeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara begaat een overtreding. Frabianeri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuśnierz komt het veld opgelopen. Lenkiewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe geeft een lange en hoge pass. Asiain is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Betlejewski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rubel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betlejewski met de inworp. Gherghe geeft de bal voor. Asiain springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Garutti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - Piczochy NieSzcze$cin 0:3

83e minuut.
Betlejewski rent richting de bal. Betlejewski geeft een lange en hoge pass. Garutti kopt de bal weg. Betlejewski heeft problemen om de bal te vangen. Betlejewski draait met de bal, schiet en ... Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Havlasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlasa probeert naar een medespeler te passen. Asiain heeft problemen om de bal te vangen. Asiain geeft de bal voor. Rechciński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELC Pelikan 60%, Piczochy NieSzcze$cin 40%.
ELC Pelikan - Piczochy NieSzcze$cin 0:3