Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tymon Tymowa AC Mościska
TYMON !!! Tactiek Nowa Testowa
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Frade neemt vlug de vrije trap. Bechuano kopt de bal weg. Bechuano probeert de bal met de borst te controleren. Bechuano haalt uit met een fantastische trap. Gravanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi passt de bal in één keer door. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi met een sublieme pass. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft een lange en hoge pass. Ferrer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Secăreanu met de inworp. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi geeft een lange en hoge pass. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Camus is nu in balbezit. Emmers verovert de bal door een tackle van achteren. Emmers geeft de bal voor. Mumowski rent richting de bal. Mumowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Suchy speelt de bal door. Dezorzi speelt de bal door. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Mościska 1:0

41e minuut.
Dezorzi verovert de bal door een tackle van achteren. Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Lach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 39%, AC Mościska 61%.
Tymon Tymowa - AC Mościska 1:0

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Camus stond buitenspel. Emmers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Mościska 2:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adışen komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazimierczak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Suchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchy geeft een hoge lob. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer rent richting de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Lach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mumowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Penadés komt het veld opgelopen. Lebas komt het veld opgelopen. Samstag komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Wouters komt het veld opgelopen. Alvelos met een snelle inworp. Samstag probeert naar een medespeler te passen. Alvelos geeft de bal voor. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martins komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Alancewicz rent richting de bal. Alancewicz geeft een hoge lob. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski met een sublieme pass. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Adışen geeft de bal voor. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano rent richting de bal. Bechuano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Mościska 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 32%, AC Mościska 68%.
Tymon Tymowa - AC Mościska 2:1