Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tymon Tymowa AC Razer
TYMON !!! Tactiek NOWA
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Bełzowski de bal. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusanen krijgt een gele kaart. Nepovím raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suchy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Secăreanu geeft een hoge lob. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanen maakt een afschuwelijke overtreding. Ferrer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suchy wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pärtlioja is nu in balbezit. Alvelos onderschept slim de pass. Alvelos passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mumowski passt de bal met de wreef. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer onderschept slim de pass. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Bogle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nepovím maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Bogle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mumowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nepovím de bal. Dezorzi rent richting de bal. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. Bogle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ferrer passt de bal zonder na te denken. Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Bogle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 26%, AC Razer 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tymon Tymowa - AC Razer 0:0

46e minuut.
Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi passt de bal in één keer door. Minulescu is nu in balbezit. Nepovím onderschept slim de pass. Nepovím schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dezorzi probeert de bal aan de voet te houden. Pärtlioja kopt de bal weg. Verdugo speelt de bal door. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Gravanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karakostas rent richting de bal. Karakostas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Razer 0:1

53e minuut.
Porsche onderschept slim de pass. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft een lange en hoge pass. Ferrer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alvelos onderschept slim de pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Raguseo met een sublieme pass. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva passt de bal zonder na te denken. Leszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Leszczyński schiet op doel. Gravanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Penadés komt het veld opgelopen. Samstag komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Wouters komt het veld opgelopen. Samstag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buitenspel voor Leszczyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Martins komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 32%, AC Razer 68%.
Tymon Tymowa - AC Razer 0:1