Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mościska ŚLĄSK WROCŁAW1981
Nowa Testowa Tactiek NAJNOWASZA 5-3-2
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Costanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Costanzo geeft een hoge lob. Duma is nu in balbezit. Coya is nu in balbezit. Coya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Nourredine is nu in balbezit. Kondraciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ponciano geeft een lange en hoge pass. Kapoli heeft problemen om de bal te vangen. Coya rent richting de bal. Daar is Coya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coya draait met de bal, schiet en ... Lach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alancewicz rent richting de bal. Duma onderschept slim de pass. Duma haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Coya is nu in balbezit. Coya passt de bal met de wreef. Kondraciuk geeft een hoge lob. Coya rent richting de bal. Coya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ponciano geeft de bal voor. Inworp. Kapoli met de inworp. Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Jixiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal met de wreef. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:1

35e minuut.
Răducioiu onderschept slim de pass. Răducioiu met een sublieme pass. Bechuano heeft problemen om de bal te vangen. Bechuano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Mościska - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:1

45e minuut.
Radu passt de bal zonder na te denken. Răducioiu speelt de bal door. Ponciano is nu in balbezit. Bechuano onderschept slim de pass. Bechuano schiet op doel. Jixiang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 52%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Mościska - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:1

47e minuut.
Kondraciuk met een sublieme pass. Daar is Duma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alancewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alancewicz krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Nourredine probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu geeft de bal voor. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kambur probeert naar een medespeler te passen. Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu speelt de bal door. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oćwieja komt het veld opgelopen. Adışen komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Duma rent richting de bal. Alancewicz onderschept slim de pass. Coya rent richting de bal. Coya draait met de bal, schiet en ... Lach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:2

61e minuut.
Kazimierczak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Chmielak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Basarabeanu passt de bal zonder na te denken. Costanzo probeert naar een medespeler te passen. Coya is nu in balbezit. Klungelig pakt Coya de bal. Coya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha onderschept slim de pass. Aranha geeft de bal voor. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Radu heeft problemen om de bal te vangen. Radu met een sublieme pass. Bechuano is nu in balbezit. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt Ponciano de bal. Chmielak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ponciano de bal. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Adışen rent richting de bal. Adışen geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Mościska - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:2

78e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya is nu in balbezit. Duma rent richting de bal. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya schiet op doel. Lach bokst de bal weg.

82e minuut.
Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Radu geeft een hoge lob. Daar is Bechuano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechuano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kondraciuk met een sublieme pass. Aranha onderschept slim de pass. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma draait met de bal, schiet en ... Lach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Coya rent richting de bal. Coya schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:3

85e minuut.
Costanzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu met een sublieme pass. Coya is nu in balbezit. Coya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Basarabeanu kopt de bal weg. Aranha heeft problemen om de bal te vangen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 52%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 48%.
AC Mościska - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:3