Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brakuje Nam Jednego Ks Victoria Miały
Eksperyment2 Tactiek Viktoria
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 58.8
adequate Schieten brilliant
good Passen good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Nabi probeert naar een medespeler te passen. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft de bal voor. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... Czaplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

9e minuut.
Valenari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zəfərli de bal. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Nabi met een sublieme pass. Lobeiras rent richting de bal. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabi geeft de bal voor. Ryckeghem maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czaplewski speelt de bal door. Zəfərli kopt de bal weg. Valenari is nu in balbezit. Valenari geeft de bal voor. Ryckeghem krijgt zijn hoofd ertegen. Czaplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czaplewski probeert naar een medespeler te passen. Lobeiras kopt de bal weg. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Valenari kopt de bal weg. Rantung heeft problemen om de bal te vangen. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:1

16e minuut.
Lobeiras kopt de bal weg. Zəfərli heeft problemen om de bal te vangen. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Ryckeghem heeft problemen om de bal te vangen. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lobeiras heeft problemen om de bal te vangen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves passt de bal met de wreef. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Valenari passt de bal zonder na te denken. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem schiet op doel. Czaplewski bokst de bal weg. Daar is Gnatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladislav is nu in balbezit. Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:2

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Molitorys de bal onder controle te krijgen. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem schiet op doel. Czaplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:3

32e minuut.
Hadaś passt de bal in één keer door. Daar is Rantung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft een hoge lob. Wideradzki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:4

36e minuut.
Zəfərli geeft een hoge lob. Ryckeghem rent richting de bal. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:5

41e minuut.
Zəfərli passt de bal met de wreef. Nabi is nu in balbezit. Nabi passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem schiet op doel. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gnatkowski rent richting de bal. Wideradzki onderschept slim de pass. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:6

44e minuut.
Petrinec probeert naar een medespeler te passen. Nabi met een sublieme pass. Daar is Chanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brakuje Nam Jednego 68%, Ks Victoria Miały 32%.
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:7

47e minuut.
Klungelig pakt Zəfərli de bal. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem schiet op doel. Czaplewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:8

49e minuut.
Valenari passt de bal met de wreef. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap. Gnatkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czaplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:9

51e minuut.
Rantung geeft de bal voor. Daar is Iturriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabi rent richting de bal. Nabi met een sublieme pass. Alves geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zəfərli geeft de bal voor. Wideradzki maakt een snoekduik en kopt de bal. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ryckeghem is nu in balbezit. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem schiet op doel. Czaplewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:10

60e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Molitorys passt de bal met de wreef. Iturriaga rent richting de bal. Daar is Iturriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Valenari heeft problemen om de bal te vangen. Valenari geeft de bal voor. Wideradzki kopt de bal weg. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem schiet op doel. Czaplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli geeft een hoge lob. Ryckeghem kopt de bal weg. Nabi rent richting de bal. Nabi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vassell is nu in balbezit. Vassell geeft een hoge lob. Hadaś probeert de bal aan de voet te houden. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Paşazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə passt de bal met de wreef. Hadaś is nu in balbezit. Hadaś schiet op doel. Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Cymański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ryckeghem kopt de bal weg. Daar is Chanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brakuje Nam Jednego 65%, Ks Victoria Miały 35%.
Brakuje Nam Jednego - Ks Victoria Miały 0:11