Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: AC Razer Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6143
AC Razer ELC Pelikan
NOWA Tactiek gniazdo
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 37.4
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Raguseo geeft een hoge lob. Listewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. Vitelki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - ELC Pelikan 1:0

4e minuut.
Listewski passt de bal in één keer door. Frabianeri rent richting de bal. Marais onderschept slim de pass. Bosek verovert de bal door een tackle van achteren. Bosek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rozmysł is nu in balbezit. Karakostas is nu in balbezit. Rozmysł speelt de bal door. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rozmysł passt de bal in één keer door. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grădescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - ELC Pelikan 2:0

15e minuut.
Raguseo met een sublieme pass. Bosek probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raguseo met een snelle inworp. Gomes Silva met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sadiki geeft de bal voor. Marais rent richting de bal. Marais passt de bal zonder na te denken. Daar is Frabianeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frabianeri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł geeft een hoge lob. Grădescu controleert de bal met de borst. Karakostas is nu in balbezit. Karakostas draait met de bal, schiet en ... Vitelki bokst de bal weg.

22e minuut.
Frabianeri controleert de bal met de borst. Castagnet is nu in balbezit. Frabianeri onderschept slim de pass. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Karakostas passt de bal met de wreef. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł met een sublieme pass. Karakostas rent richting de bal. Karakostas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Raguseo speelt de bal door. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł met een sublieme pass. Karakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakostas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gomes Silva controleert de bal met de borst. Bosek rent richting de bal. Bosek passt de bal zonder na te denken. Frabianeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frabianeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Karakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karakostas is nu in balbezit. Karakostas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - ELC Pelikan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 41%, ELC Pelikan 59%.
AC Razer - ELC Pelikan 3:0

54e minuut.
Bosek is nu in balbezit. Minulescu is nu in balbezit. Minulescu geeft een hoge lob. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - ELC Pelikan 4:0

56e minuut.
Raguseo met de inworp. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva met een sublieme pass. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - ELC Pelikan 5:0

59e minuut.
Vitelki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frabianeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marais kopt de bal weg. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Karakostas rent richting de bal. Rubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakostas verovert de bal door een tackle van achteren. Karakostas draait met de bal, schiet en ... Vitelki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - ELC Pelikan 6:0

65e minuut.
Listewski kopt de bal weg. Daar is Bosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Marais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek rent richting de bal. Gomes Silva maakt een afschuwelijke overtreding. Gomes Silva krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Listewski onderschept slim de pass. Listewski speelt de bal door. Sadiki met een sublieme pass. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sadiki heeft problemen om de bal te vangen. Frabianeri is nu in balbezit. Met opzet legt Marais zijn tegenspeler op de grond. Marais krijgt een gele kaart. Frabianeri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadiki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Karakostas passt de bal met de wreef. Raguseo speelt de bal door. Kuboszek rent richting de bal. Leszczyński onderschept slim de pass. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vitelki speelt de bal door. Gomes Silva kopt de bal weg. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Castagnet onderschept slim de pass. Listewski rent richting de bal. Rozmysł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozmysł krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 37%, ELC Pelikan 63%.
AC Razer - ELC Pelikan 6:0