Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ELC Pelikan ŚLĄSK WROCŁAW1981
gniazdo Tactiek NAJNOWASZA 5-3-2
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten excellent
good Passen very good
weak Verdedigen excellent


4e minuut.
Frabianeri maakt een snoekduik en kopt de bal. Szkutnik onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bosek neemt de hoekschop. Frabianeri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Duma passt de bal zonder na te denken. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal in één keer door. Coya is nu in balbezit. Coya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vitelki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kondraciuk passt de bal met de wreef. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szkutnik met een sublieme pass. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal in één keer door. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Vukomanović speelt de bal door. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel. Vitelki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Costanzo zal de hoekschop nemen. Coya springt en kopt de bal. Bosek heeft problemen om de bal te vangen. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Duma is nu in balbezit. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk geeft de bal voor. Kuboszek probeert de bal aan de voet te houden. Coya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:1

17e minuut.
Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanzo passt de bal met de wreef. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap. Vitelki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Sadiki de bal. Coya rent richting de bal. Pătra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Duma neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Vukomanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kondraciuk de bal. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kondraciuk speelt de bal door. Rubel rent richting de bal. Rubel geeft een lange en hoge pass. Ponciano rent richting de bal. Frabianeri verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Costanzo met een sublieme pass. Coya rent richting de bal. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Listewski geeft een lange en hoge pass. Frabianeri springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vukomanović geeft een lange en hoge pass. Kuboszek kopt de bal weg. Pătra rent richting de bal. Coya verovert de bal door een tackle van achteren. Coya draait met de bal, schiet en ... Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELC Pelikan 70%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 30%.
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:3

47e minuut.
Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek passt de bal zonder na te denken. Frabianeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frabianeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:3

51e minuut.
Sadiki geeft een lange en hoge pass. Szkutnik kopt de bal weg. Basarabeanu controleert de bal met de borst. Sadiki rent richting de bal. Sadiki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Duma rent richting de bal. Duma passt de bal zonder na te denken. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft een hoge lob. Coya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:4

54e minuut.
Coya onderschept slim de pass. Rubel speelt de bal door. Daar is Vitelki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coya is nu in balbezit. Coya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:5

55e minuut.
Oćwieja komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Oćwieja passt de bal in één keer door. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Duma is nu in balbezit. Duma haalt uit met een fantastische trap. Vitelki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Kudsk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma rent richting de bal. Coya is nu in balbezit. Coya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Costanzo rent richting de bal. Costanzo passt de bal zonder na te denken. Oćwieja probeert naar een medespeler te passen. Coya is nu in balbezit. Coya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ponciano met een sublieme pass. Costanzo rent richting de bal. Costanzo passt de bal met de wreef. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. Vitelki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kondraciuk kopt de bal weg. Duma is nu in balbezit. Duma geeft een lange en hoge pass. Costanzo rent richting de bal. Costanzo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Moreno komt het veld opgelopen. Prelević komt het veld opgelopen. Costanzo kopt de bal weg. Prelević is nu in balbezit. Met opzet legt Listewski zijn tegenspeler op de grond. Listewski krijgt een gele kaart. Prelević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Listewski geeft een lange en hoge pass. Costanzo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Oćwieja met een sublieme pass. Costanzo rent richting de bal. Costanzo passt de bal met de wreef. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vitelki trapt de bal weg van het doel. Costanzo kopt de bal weg. Pătra heeft problemen om de bal te vangen. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELC Pelikan 72%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 28%.
ELC Pelikan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:5