Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS > Lipa Champions Małoszywka
lipa Tactiek Barca
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Francis met een snelle inworp. Zamordek rent richting de bal. Zamordek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Francis de bal. Francis geeft de bal voor. Ban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błoto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Błoto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertatini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis probeert naar een medespeler te passen. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini haalt uit met een fantastische trap. Ban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zamordek onderschept slim de pass. Zamordek met een sublieme pass. Błoto rent richting de bal. Błoto geeft een hoge lob. Bertatini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt geeft de bal voor. Klungelig pakt Gdyński de bal. Gdyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - Champions Małoszywka 1:0

34e minuut.
Błoto passt de bal in één keer door. Bertatini is nu in balbezit. Jędrzejak maakt een afschuwelijke overtreding. Jędrzejak krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dymecki met de inworp. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zygmunt raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gdyński neemt zijn aanloop. Paal!

41e minuut.
Bartolić rent richting de bal. Bartolić geeft de bal voor. Bertatini heeft problemen om de bal te vangen. Bertatini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS > Lipa - Champions Małoszywka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 43%, Champions Małoszywka 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS > Lipa - Champions Małoszywka 1:1

46e minuut.
Łudzik heeft problemen om de bal te vangen. Łudzik geeft een hoge lob. Dymecki kopt de bal weg. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zamordek controleert de bal met de borst. Zamordek met een sublieme pass. Błoto is nu in balbezit. Błoto geeft de bal voor. Bertatini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gdyński rent richting de bal. Guziałek rent richting de bal. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piast passt de bal zonder na te denken. Lachowski rent richting de bal. Lachowski met een sublieme pass. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Matłaszek passt de bal zonder na te denken. Zamordek speelt de bal door. Bodiroga rent richting de bal. Bertatini onderschept slim de pass. Bertatini draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Freire kopt de bal weg. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik is nu in balbezit. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Freire is nu in balbezit. Freire passt de bal in één keer door. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski geeft een lange en hoge pass. Zygmunt krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zamordek kopt de bal weg. Błoto is nu in balbezit. Błoto probeert naar een medespeler te passen. Bertatini rent richting de bal. Bertatini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cysarz passt de bal met de wreef. Lachowski heeft problemen om de bal te vangen. Lachowski geeft een lange en hoge pass. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Masłowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 38%, Champions Małoszywka 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS > Lipa - Champions Małoszywka 1:1