Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dymitrów Duży GM
1_skrzydło Tactiek gm2
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen solid


8e minuut.
Cubała probeert naar een medespeler te passen. Bielikowski met een sublieme pass. Kozakiewicz speelt de bal door. Bromba rent richting de bal. Bromba draait met de bal, schiet en ... Kriss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pieniążek kan de bal niet met de borst controleren. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski is nu in balbezit. Strzyżowski schiet op doel. Ruszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Alancewicz geeft een lange en hoge pass. Van de Capelle probeert de bal met de borst te controleren. Kozakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bromba is nu in balbezit. Bromba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Inworp. Cubała met een snelle inworp. Wagenhaus geeft een lange en hoge pass. Pieniążek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - GM 0:1

40e minuut.
Garus is nu in balbezit. Garus probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk springt en kopt de bal. Kriss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 49%, GM 51%.
FC Dymitrów Duży - GM 0:1

50e minuut.
Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Cubała rent richting de bal. Cubała geeft een hoge lob. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski haalt uit met een fantastische trap. Ruszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Garus met een sublieme pass. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz passt de bal in één keer door. Bromba is nu in balbezit. Bromba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Alancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Alancewicz geeft de bal voor. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wagenhaus geeft de bal voor. Pieniążek rent richting de bal. Alancewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieniążek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Scotti neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Ruszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Van de Capelle speelt de bal door. Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus passt de bal met de wreef. Strzyżowski is nu in balbezit. Strzyżowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Van de Capelle met een snelle inworp. Niestępski rent richting de bal. Niestępski geeft een lange en hoge pass. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba haalt uit met een fantastische trap. Kriss bokst de bal weg.

72e minuut.
Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus geeft een lange en hoge pass. Mititelu heeft problemen om de bal te vangen. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cubała rent richting de bal. Niestępski verovert de bal door een tackle van achteren. Niestępski probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 44%, GM 56%.
FC Dymitrów Duży - GM 0:1