Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza bielawy fc
xd Tactiek nowa6
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


16e minuut.
Lemma met de inworp. Kośmicki rent richting de bal. Miś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kośmicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kośmicki neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Păcală verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri rent richting de bal. Citteri geeft een hoge lob. Kośmicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Primieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - bielawy fc 1:0

22e minuut.
Citteri is nu in balbezit. Citteri speelt de bal door. Kośmicki rent richting de bal. Predić rent richting de bal. Predić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Jędykiwiecz met de inworp. Asprilla geeft een hoge lob. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Smiljanić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Citteri met een sublieme pass. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel. Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lemma is nu in balbezit. Lemma geeft een lange en hoge pass. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri geeft de bal voor. Kośmicki springt en kopt de bal. Kothencz bokst de bal weg.

42e minuut.
Olwert met een sublieme pass. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić passt de bal zonder na te denken. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - bielawy fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 41%, bielawy fc 59%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - bielawy fc 2:0

48e minuut.
Citteri rent richting de bal. Citteri probeert naar een medespeler te passen. Predić rent richting de bal. Predić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - bielawy fc 3:0

58e minuut.
Gacha geeft de bal voor. Lemma rent richting de bal. Lemma passt de bal zonder na te denken. Kośmicki heeft problemen om de bal te vangen. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kośmicki stond buitenspel. Morka komt het veld opgelopen. Beldibi komt het veld opgelopen. Schabowy komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cruz Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schabowy krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kułyk geeft een hoge lob. Lemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemma probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lemma controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Niedzielski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Păcală passt de bal met de wreef. Daar is Kulisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz met een sublieme pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Lodewijckx rent richting de bal. Primieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lodewijckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Kułyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colombini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 49%, bielawy fc 51%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - bielawy fc 3:0