Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: Oberschlesien
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14005
FC Peklacz LZS Knapy
Pająk Tactiek knp1
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Jaraczewski passt de bal met de wreef. van Mourik onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sybis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fominha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Świercz heeft problemen om de bal te vangen. Udod onderschept slim de pass. Poclitori onderschept slim de pass. Świercz rent richting de bal. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Özışık met een sublieme pass. Mommens rent richting de bal. Mommens passt de bal met de wreef. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu geeft de bal voor. Gatzemaier bokst de bal weg. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LZS Knapy 1:0

16e minuut.
Kolbusz met de inworp. Daar is Jaraczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaraczewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Andrei kopt de bal weg. Ibănescu speelt de bal door. Udod is nu in balbezit. Świercz onderschept slim de pass. Świercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LZS Knapy 2:0

30e minuut.
Tolomac passt de bal in één keer door. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolbusz krijgt een gele kaart. Poclitori raakt geblesseerd tijdens het duel. Świercz wilt de vrije trap nemen. Gatzemaier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LZS Knapy 3:0

31e minuut.
Kahrimanović speelt de bal door. Özışık rent richting de bal. Özışık speelt de bal door. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Świercz geeft een hoge lob. Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz onderschept slim de pass. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori draait met de bal, schiet en ... Gatzemaier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ibănescu met de inworp. Özışık rent richting de bal. Özışık passt de bal zonder na te denken. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ibănescu rent richting de bal. Tâlvan maakt een afschuwelijke overtreding. Ibănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świercz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poclitori maakt een snoekduik en kopt de bal. Gatzemaier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LZS Knapy 4:0

40e minuut.
Tolomac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Poclitori kopt de bal weg. Klungelig pakt Ursuţ de bal. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel. Gatzemaier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Mommens de bal. Jaraczewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mommens. Mommens krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Sybis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha verovert de bal door een tackle van achteren. Fominha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 42%, LZS Knapy 58%.
FC Peklacz - LZS Knapy 4:0

53e minuut.
Lovesson speelt de bal door. Fominha is nu in balbezit. Fominha speelt de bal door. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
van Mourik rent richting de bal. van Mourik geeft een lange en hoge pass. Fominha probeert de bal aan de voet te houden. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Gatzemaier bokst de bal weg.

64e minuut.
Tâlvan is nu in balbezit. Özışık onderschept slim de pass. Özışık passt de bal zonder na te denken. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bodini speelt de bal door. Poclitori rent richting de bal. Met opzet legt Kolbusz zijn tegenspeler op de grond. Kolbusz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Poclitori wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Poclitori kan niet meer verder spelen. Muziek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
van Mourik rent richting de bal. Fominha onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Bodini ... Strafschop! Bodini krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Biancheri rent richting de bal. Tolomac speelt de bal door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Gatzemaier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Daar is Tolomac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biancheri rent richting de bal. Andrei rent richting de bal. Biancheri verovert de bal door een tackle van achteren. Biancheri haalt uit met een fantastische trap. Saarmäe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sybis verovert de bal door een tackle van achteren. Sybis passt de bal in één keer door. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kahrimanović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lovesson zal de hoekschop nemen. Saarmäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fominha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LZS Knapy 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 44%, LZS Knapy 56%.
FC Peklacz - LZS Knapy 4:1