Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Division SANDECJA N.S
Normal Tactiek JANUSZ
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 37.4
solid Schieten very good
average Passen weak
good Verdedigen average


6e minuut.
Otero is nu in balbezit. Otero geeft de bal voor. Glorioso kopt de bal weg. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso haalt uit met een fantastische trap. Apolinarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kool geeft een lange en hoge pass. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello verovert de bal door een tackle van achteren. Appello haalt uit met een fantastische trap. Apolinarski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirovano neemt de hoekschop. Appello krijgt zijn hoofd ertegen. Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Apolinarski bokst de bal weg.

12e minuut.
Pirovano onderschept slim de pass. Pirovano met een sublieme pass. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Delflaesse de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Glorioso haalt uit met een fantastische trap. Apolinarski probeert naar een medespeler te passen. Cuellar kopt de bal weg. Ślęzak is nu in balbezit. Ślęzak schiet op doel. Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar passt de bal met de wreef. Krzywania speelt de bal door. Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kool passt de bal met de wreef. Pirovano met een sublieme pass. Christophe probeert naar een medespeler te passen. Appello is nu in balbezit. Appello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Apolinarski met een harde bal richting middenveld. Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak passt de bal zonder na te denken. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Środoń is nu in balbezit. Środoń geeft de bal voor. Krzywania kopt de bal weg. Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak draait met de bal, schiet en ... Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Otero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otero geeft de bal voor. Appello rent richting de bal. Appello geeft de bal voor. Glorioso krijgt zijn hoofd ertegen. Apolinarski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 48%, SANDECJA N.S 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghost Division - SANDECJA N.S 0:0

60e minuut.
van Assel is nu in balbezit. Krzywania onderschept slim de pass. Krzywania met een sublieme pass. Klungelig pakt Cuellar de bal. Cuellar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lobão onderschept slim de pass. Lobão geeft een lange en hoge pass. Kool rent richting de bal. Ślęzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pirovano passt de bal in één keer door. Christophe is nu in balbezit. Appello onderschept slim de pass. Appello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - SANDECJA N.S 0:1

71e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero geeft een hoge lob. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - SANDECJA N.S 0:2

75e minuut.
Pirovano passt de bal in één keer door. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso rent richting de bal. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello draait met de bal, schiet en ... Apolinarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Koziara passt de bal zonder na te denken. Daar is Kolpák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolpák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kolpák kan niet meer verder spelen. Ryban komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Capitán Prado is nu in balbezit. Capitán Prado passt de bal met de wreef. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso schiet op doel. Apolinarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - SANDECJA N.S 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 55%, SANDECJA N.S 45%.
Ghost Division - SANDECJA N.S 0:3