Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MATEUSZ I BARTOSZ Champions Małoszywka
teraz do boju Tactiek Mega OFF
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 51.5
outstanding Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Grugiel onderschept slim de pass. Grugiel geeft een lange en hoge pass. Guziałek rent richting de bal. Lamego verovert de bal door een tackle van achteren. Lamego draait met de bal, schiet en ... Masłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Damiano met een snelle inworp. Neves geeft een lange en hoge pass. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Błoto met een snelle inworp. Zamordek probeert naar een medespeler te passen. Walkiewicz geeft de bal voor. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gordo is nu in balbezit. Gordo passt de bal met de wreef. Gesualdi rent richting de bal. Gesualdi geeft een hoge lob. Lamego krijgt zijn hoofd ertegen. Masłowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Turmiński probeert naar een medespeler te passen. Damiano kopt de bal weg. Neves is nu in balbezit. Neves geeft een hoge lob. Gesualdi krijgt zijn hoofd ertegen. Masłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamego is nu in balbezit. Lamego schiet op doel. De bal raakt de paal. Masłowski bokst de bal weg.

38e minuut.
Zamordek passt de bal in één keer door. Francis rent richting de bal. Francis speelt de bal door. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini draait met de bal, schiet en ... Turmiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gesualdi is nu in balbezit. Gesualdi met een sublieme pass. Lamego rent richting de bal. Lamego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - Champions Małoszywka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MATEUSZ I BARTOSZ 42%, Champions Małoszywka 58%.
MATEUSZ I BARTOSZ - Champions Małoszywka 1:0

59e minuut.
Daar is Lamego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego verovert de bal door een tackle van achteren. Lamego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - Champions Małoszywka 2:0

59e minuut.
Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damiano met de inworp. Gadelha geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamego is nu in balbezit. Lamego schiet op doel. Masłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - Champions Małoszywka 3:0

68e minuut.
Łudzik geeft een lange en hoge pass. Gesualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesualdi passt de bal zonder na te denken. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Damiano speelt de bal door. Kennedy is nu in balbezit. Neves onderschept slim de pass. Neves geeft een hoge lob. Lamego maakt een snoekduik en kopt de bal. Masłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. Błoto is nu in balbezit. Grealish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grealish krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MATEUSZ I BARTOSZ 31%, Champions Małoszywka 69%.
MATEUSZ I BARTOSZ - Champions Małoszywka 3:0