Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Division FC Peklacz
Normal Tactiek Pająk
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ibănescu passt de bal zonder na te denken. Özışık is nu in balbezit. Özışık speelt de bal door. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Christophe trapt de bal weg van het doel. Özışık kopt de bal weg. Mommens geeft de bal voor. Świercz is nu in balbezit. Świercz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Świercz de bal. Świercz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ślęzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęzak passt de bal met de wreef. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara geeft de bal voor. Daar is Krzywania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ślęzak is nu in balbezit. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak onderschept slim de pass. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Cuellar kopt de bal weg. Andrei geeft de bal voor. Muziek kopt de bal weg. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Bodini rent richting de bal. Puc probeert naar een medespeler te passen. Krzywania is nu in balbezit. Krzywania geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ibănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolomac is nu in balbezit. Tolomac passt de bal zonder na te denken. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... Apolinarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... Apolinarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - FC Peklacz 0:1

40e minuut.
Koziara kopt de bal weg. Lobão probeert naar een medespeler te passen. Babiarz heeft problemen om de bal te vangen. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tolomac met een sublieme pass. Mommens is nu in balbezit. Mommens passt de bal in één keer door. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - FC Peklacz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 64%, FC Peklacz 36%.
Ghost Division - FC Peklacz 0:2

53e minuut.
Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz is nu in balbezit. Świercz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babiarz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Babiarz kan niet meer verder spelen. Sobierajski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Christophe verovert de bal door een tackle van achteren. Özışık rent richting de bal. Świercz rent richting de bal. Świercz schiet op doel. Apolinarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - FC Peklacz 0:3

60e minuut.
Tolomac is nu in balbezit. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu maakt een afschuwelijke overtreding. Ibănescu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu passt de bal met de wreef. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Andrei geeft een hoge lob. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu passt de bal met de wreef. Świercz is nu in balbezit. Świercz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kahrimanović met een sublieme pass. Mommens probeert naar een medespeler te passen. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mommens kopt de bal weg. Özışık probeert naar een medespeler te passen. Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz draait met de bal, schiet en ... Apolinarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 61%, FC Peklacz 39%.
Ghost Division - FC Peklacz 0:3