Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dymitrów Duży bielawy fc
1_skrzydło Tactiek nowa6
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten adequate
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


3e minuut.
Jędykiwiecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woyniłłowicz speelt de bal door. Mititelu speelt de bal door. Kulisz geeft de bal voor. Złotnicki springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niestępski onderschept slim de pass. Niestępski geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Trawka is nu in balbezit. Trawka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mititelu de bal. Beirens rent richting de bal. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Garus heeft problemen om de bal te vangen. Băluş probeert naar een medespeler te passen. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka geeft een lange en hoge pass. Beirens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Woyniłłowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Woyniłłowicz geeft een lange en hoge pass. Păcală is nu in balbezit. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 57%, bielawy fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dymitrów Duży - bielawy fc 0:0

47e minuut.
Bielikowski speelt de bal door. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Bromba is nu in balbezit. Bromba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - bielawy fc 1:0

51e minuut.
Garus is nu in balbezit. Garus geeft een lange en hoge pass. Bielikowski kopt de bal weg. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

58e minuut.
Daar is Păcală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozakiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băluş met de inworp. Păcală speelt de bal door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Ruszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz geeft de bal voor. Bielikowski kopt de bal weg. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Namięta speelt de bal door. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz geeft een hoge lob. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - bielawy fc 2:0

69e minuut.
Garus geeft een hoge lob. Băluş probeert de bal aan de voet te houden. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba draait met de bal, schiet en ... Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - bielawy fc 3:0

87e minuut.
Micciche geeft de bal voor. Inworp. Trawka met de inworp. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Beirens maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 56%, bielawy fc 44%.
FC Dymitrów Duży - bielawy fc 3:0