Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: GM Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22240
GM Torpedo Dąbrowa Górnicza
gm2 Tactiek xd
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Klungelig pakt Kośmicki de bal. Wagenhaus is nu in balbezit. Kośmicki onderschept slim de pass. Kośmicki schiet op doel. Eşsiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Strzyżowski kopt de bal weg. Pieniążek rent richting de bal. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Yoshimitsu passt de bal zonder na te denken. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha speelt de bal door. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Citteri met de inworp. Toboła probeert naar een medespeler te passen. Aranha is nu in balbezit. Aranha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Olwert de bal. Cubała rent richting de bal. Yoshimitsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yoshimitsu krijgt een gele kaart. Cubała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wagenhaus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trọng Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. Smiljanić bokst de bal weg.

32e minuut.
Inworp. Toboła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Aranha de bal. Aranha geeft een lange en hoge pass. Kośmicki springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Jaszczur met de inworp. Wagenhaus met een sublieme pass. Strzyżowski is nu in balbezit. Strzyżowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GM - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0

44e minuut.
Daar is Citteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citteri passt de bal zonder na te denken. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodewijckx rent richting de bal. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Citteri zal de hoekschop nemen. Beldibi springt en kopt de bal. Eşsiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GM - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GM 65%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GM - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:1

50e minuut.
Aranha probeert naar een medespeler te passen. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Culebras ... Strafschop! Beldibi raakt geblesseerd tijdens het duel. Citteri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Eşsiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Salemi kopt de bal weg. Lodewijckx is nu in balbezit. Lodewijckx met een sublieme pass. Aranha is nu in balbezit. Aranha schiet op doel. Eşsiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GM - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:2

54e minuut.
Toboła passt de bal met de wreef. Inworp. Cubała met de inworp. Wagenhaus geeft de bal voor. Strzyżowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lodewijckx rent richting de bal. Lodewijckx passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aranha de bal. Aranha geeft een lange en hoge pass. Kośmicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pieniążek rent richting de bal. Yoshimitsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieniążek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemma komt het veld opgelopen. Predić komt het veld opgelopen. Strzyżowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha passt de bal zonder na te denken. Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić verovert de bal door een tackle van achteren. Predić draait met de bal, schiet en ... Eşsiz bokst de bal weg.

70e minuut.
Bunić verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri is nu in balbezit. Citteri probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel. Eşsiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Morka komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Eşsiz niet meer kan verder spelen. Jóźwiak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Strzyżowski rent richting de bal. Toboła rent richting de bal. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niedzielski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lemma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurbağa de bal. Kośmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmicki schiet op doel. Jóźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GM - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:3

88e minuut.
Inworp. Arbutina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GM 60%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 40%.
GM - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:3