Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Knapy Ghost Division
knp1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 37.8
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen solid


9e minuut.
Fominha rent richting de bal. Fominha passt de bal in één keer door. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Biancheri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puc begaat een overtreding. Biancheri raakt geblesseerd tijdens het duel. Tâlvan met een snel genomen vrije trap. Biancheri krijgt zijn hoofd ertegen. Apolinarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Apolinarski niet meer kan verder spelen. Duivenvoorde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 44%, Ghost Division 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Knapy - Ghost Division 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Lovesson de bal. Tâlvan geeft een hoge lob. Biancheri kopt de bal weg. Fominha probeert de bal met de borst te controleren. Fominha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Christophe is nu in balbezit. Christophe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sybis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaraczewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Udod met een snelle inworp. Tâlvan controleert de bal met de borst. Tâlvan geeft de bal voor. Fominha kan de bal niet met de borst controleren. Fominha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Udod onderschept slim de pass. Udod geeft een lange en hoge pass. Sybis probeert naar een medespeler te passen. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski met een sublieme pass. Fominha kan de bal niet met de borst controleren. Fominha draait met de bal, schiet en ... Duivenvoorde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Ghost Division 1:0

68e minuut.
Lobão is nu in balbezit. Sybis onderschept slim de pass. Sybis passt de bal met de wreef. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Ghost Division 2:0

73e minuut.
Krzywania met de inworp. Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri haalt uit met een fantastische trap. Duivenvoorde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Ghost Division 3:0

76e minuut.
Biancheri kopt de bal weg. Sybis rent richting de bal. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha haalt uit met een fantastische trap. Duivenvoorde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Ghost Division 4:0

77e minuut.
Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biancheri de bal. Biancheri haalt uit met een fantastische trap. Duivenvoorde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Ghost Division 5:0

82e minuut.
Środoń geeft een hoge lob. Inworp. Lovesson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jaraczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaraczewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson speelt de bal door. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Ghost Division 6:0

88e minuut.
Lovesson speelt de bal door. Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri verovert de bal door een tackle van achteren. Biancheri geeft een hoge lob. Fominha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 36%, Ghost Division 64%.
LZS Knapy - Ghost Division 6:0