Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dymitrów Duży LZS > Lipa
1_skrzydło Tactiek lipa
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen goed


11e minuut.
Cysarz is nu in balbezit. Cysarz passt de bal zonder na te denken. Zygmunt is nu in balbezit. Gdyński rent richting de bal. Gdyński schiet op doel. Ruszczyk bokst de bal weg.

12e minuut.
Niestępski heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dymecki neemt de hoekschop. Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Ruszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mititelu kopt de bal weg. Zygmunt is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dymecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gdyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dymecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartolić met een snel genomen vrije trap. Woyniłłowicz probeert de bal met de borst te controleren. Cysarz rent richting de bal. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miketa rent richting de bal. Miketa passt de bal in één keer door. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyniłłowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cysarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gdyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ruszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - LZS > Lipa 0:1

45e minuut.
Garus met een sublieme pass. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz speelt de bal door. Bromba rent richting de bal. Bromba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 59%, LZS > Lipa 41%.
FC Dymitrów Duży - LZS > Lipa 0:1

46e minuut.
Dymecki probeert naar een medespeler te passen. Piast met een sublieme pass. Dymecki met een sublieme pass. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz speelt de bal door. Bromba rent richting de bal. Bromba schiet op doel. Ban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Micciche met een sublieme pass. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz geeft de bal voor. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ruszczyk probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk controleert de bal met de borst. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dymitrów Duży - LZS > Lipa 1:1

69e minuut.
Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alancewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gdyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Miketa met een snel genomen vrije trap. Dymecki kopt de bal weg. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - LZS > Lipa 1:2

79e minuut.
Micciche geeft de bal voor. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Ban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 55%, LZS > Lipa 45%.
FC Dymitrów Duży - LZS > Lipa 1:2