Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANDECJA N.S bielawy fc
JANUSZ Tactiek nowa6
48% Balbezit 52%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Băluş is nu in balbezit. Băluş geeft de bal voor. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla verovert de bal door een tackle van achteren. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Bello bokst de bal weg. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Asprilla draait met de bal, schiet en ... Wyszyński probeert de bal aan de voet te houden. Trawka geeft een hoge lob. Asprilla geeft een hoge lob. Złotnicki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Trawka de bal onder controle te krijgen. Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano passt de bal in één keer door. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi onderschept slim de pass. Velardi met een sublieme pass. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Primieri verovert de bal door een tackle van achteren. Primieri geeft een lange en hoge pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. Bello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Jędykiwiecz passt de bal met de wreef. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz speelt de bal door. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Glorioso heeft problemen om de bal te vangen. Păcală geeft de bal voor. Trawka kopt de bal weg. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Păcală probeert naar een medespeler te passen. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz passt de bal met de wreef. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:1

24e minuut.
Velardi kopt de bal weg. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka passt de bal in één keer door. Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki schiet op doel. Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
van Assel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka verovert de bal door een tackle van achteren. Trawka met een sublieme pass. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Băluş geeft de bal voor. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trawka de bal. Trawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kulisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisz geeft een hoge lob. Asprilla rent richting de bal. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Bello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Velardi is nu in balbezit. Cruz Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Barreiro met een sublieme pass. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Kulisz probeert naar een medespeler te passen. Trawka speelt de bal door. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla schiet op doel. Bello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:2

44e minuut.
Miś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otero met de inworp. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello draait met de bal, schiet en ... Kothencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Păcală onderschept slim de pass. Păcală met een sublieme pass. Trawka speelt de bal door. Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 76%, bielawy fc 24%.
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:2

54e minuut.
Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz geeft een hoge lob. Kool onderschept slim de pass. Trawka rent richting de bal. Trawka geeft een lange en hoge pass. Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asprilla rent richting de bal. Asprilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:3

56e minuut.
Inworp. Jędykiwiecz met de inworp. Klungelig pakt Kulisz de bal. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kool geeft een hoge lob. Inworp. Trawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:4

61e minuut.
Miś passt de bal zonder na te denken. Cruz Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Barreiro passt de bal met de wreef. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:5

63e minuut.
Złotnicki geeft de bal voor. Daar is Nazaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Băluş met een snelle inworp. Trawka geeft een hoge lob. Asprilla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:6

68e minuut.
Kulisz heeft problemen om de bal te vangen. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trawka zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cruz Barreiro is nu in balbezit. Cruz Barreiro passt de bal met de wreef. van Assel rent richting de bal. Kulisz rent richting de bal. Kulisz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:7

76e minuut.
Wyszyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velardi de bal. Velardi probeert naar een medespeler te passen. Trawka geeft een hoge lob. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki speelt de bal door. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bello niet meer kan verder spelen. Mushanov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Złotnicki is nu in balbezit. Met opzet legt Kool zijn tegenspeler op de grond. Złotnicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulisz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Glorioso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kool is nu in balbezit. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki schiet op doel. Mushanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 88%, bielawy fc 12%.
SANDECJA N.S - bielawy fc 0:7