Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Division Torpedo Dąbrowa Górnicza
Normal Tactiek xd
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen solid


9e minuut.
Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodewijckx met een sublieme pass. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Toboła met een sublieme pass. Salemi geeft een lange en hoge pass. Delflaesse kopt de bal weg. Lemma is nu in balbezit. Lemma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Predić met een sublieme pass. Lodewijckx rent richting de bal. Lodewijckx probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kośmicki rent richting de bal. Delflaesse geeft de bal voor. Olwert kopt de bal weg. Daar is Predić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Koziara passt de bal zonder na te denken. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olwert krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Predić is nu in balbezit. Predić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delflaesse de bal onder controle te krijgen. Lodewijckx rent richting de bal. Lodewijckx schiet op doel. Sobierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Christophe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:1

32e minuut.
Puc geeft de bal voor. Beldibi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lodewijckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodewijckx passt de bal met de wreef. Kośmicki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Koziara rent richting de bal. Salemi verovert de bal door een tackle van achteren. Salemi geeft een hoge lob. Predić rent richting de bal. Predić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sobierajski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić onderschept slim de pass. Lemma is nu in balbezit. Lemma geeft een hoge lob. Kośmicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Beldibi geeft de bal voor. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Kośmicki is nu in balbezit. Delflaesse rent richting de bal. Kośmicki onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 66%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 34%.
Ghost Division - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:1

49e minuut.
Lemma met een snelle inworp. Beldibi rent richting de bal. Beldibi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lemma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemma geeft de bal voor. Sobierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Delflaesse kopt de bal weg. Morka probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Sobierajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lemma kopt de bal weg. Predić is nu in balbezit. Predić draait met de bal, schiet en ... Christophe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:2

56e minuut.
Beldibi kopt de bal weg. Kośmicki is nu in balbezit. Predić rent richting de bal. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:3

63e minuut.
Doeltrap. Niedzielski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Niedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Predić rent richting de bal. Predić schiet op doel. Sobierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:4

69e minuut.
Morka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kośmicki de bal onder controle te krijgen. Christophe kopt de bal weg. Daar is Lemma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:5

70e minuut.
Arbutina komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Citteri komt het veld opgelopen. Aranha komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colombini komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beldibi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Citteri rent richting de bal. Citteri geeft een hoge lob. Colombini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Aranha is nu in balbezit. Aranha speelt de bal door. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Delflaesse probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Olwert geeft de bal voor. Aranha kan de bal niet met de borst controleren. Aranha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colombini de bal. Colombini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 68%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 32%.
Ghost Division - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:5