Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka FC Dymitrów Duży
Mega OFF Tactiek 1_skrzydło
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten formidable
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Mititelu geeft de bal voor. Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz geeft de bal voor. Bromba maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:1

13e minuut.
Niestępski geeft een lange en hoge pass. Bromba kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozakiewicz de bal. Kozakiewicz geeft de bal voor. Ratajczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Masłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wadoń heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Masłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:2

24e minuut.
Walkiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Garus met de inworp. Kozakiewicz geeft een hoge lob. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Masłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Bielikowski de bal. Zamordek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bielikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kozakiewicz de bal. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Para geeft de bal voor. Bielikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Łudzik de bal. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 65%, FC Dymitrów Duży 35%.
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:3

46e minuut.
Woyniłłowicz geeft de bal voor. Inworp. Bertatini met een snelle inworp. Zamordek geeft een hoge lob. Alancewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski passt de bal in één keer door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Masłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:4

78e minuut.
Pustułka met de inworp. Bielikowski rent richting de bal. Bielikowski geeft de bal voor. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:5

83e minuut.
Niestępski geeft een lange en hoge pass. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Masłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:6

85e minuut.
Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz speelt de bal door. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba schiet op doel. Masłowski bokst de bal weg. Paal! Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba schiet op doel. Masłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:7

88e minuut.
Garus passt de bal in één keer door. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba draait met de bal, schiet en ... Masłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 65%, FC Dymitrów Duży 35%.
Champions Małoszywka - FC Dymitrów Duży 0:7