Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza MATEUSZ I BARTOSZ
xd Tactiek teraz do boju
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Damiano kopt de bal weg. Neves is nu in balbezit. Neves passt de bal in één keer door. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gordo geeft de bal voor. Gesualdi kopt de bal weg. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Smiljanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gacha met een sublieme pass. Aranha is nu in balbezit. Aranha passt de bal met de wreef. Citteri is nu in balbezit. Citteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Damiano is nu in balbezit. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Gesualdi rent richting de bal. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Citteri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aranha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranha passt de bal met de wreef. Predić is nu in balbezit. Predić haalt uit met een fantastische trap. Turmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Aranha speelt de bal door. Citteri is nu in balbezit. Citteri passt de bal met de wreef. Predić rent richting de bal. Predić schiet op doel. Turmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Damiano geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gacha de bal onder controle te krijgen. Lamego rent richting de bal. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Smiljanić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - MATEUSZ I BARTOSZ 0:1

35e minuut.
Aranha is nu in balbezit. Aranha geeft een lange en hoge pass. Călin heeft problemen om de bal te vangen. Predić is nu in balbezit. Predić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - MATEUSZ I BARTOSZ 1:1

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Toboła de bal onder controle te krijgen. Kułyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Toboła de bal. Neves onderschept slim de pass. Neves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grugiel met een sublieme pass. Lamego heeft problemen om de bal te vangen. Toboła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toboła krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Morka is nu in balbezit. Morka passt de bal zonder na te denken. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri rent richting de bal. Citteri draait met de bal, schiet en ... Turmiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 56%, MATEUSZ I BARTOSZ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - MATEUSZ I BARTOSZ 1:1

47e minuut.
Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morka zal de hoekschop nemen. Predić krijgt zijn hoofd ertegen. Turmiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - MATEUSZ I BARTOSZ 2:1

60e minuut.
Pilarczyk passt de bal in één keer door. Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves onderschept slim de pass. Neves haalt uit met een fantastische trap. Smiljanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - MATEUSZ I BARTOSZ 2:2

71e minuut.
Doeltrap. Salemi komt het veld opgelopen. Niedzielski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Grugiel geeft een hoge lob. Lamego kopt de bal weg. Yoshimitsu is nu in balbezit. Neves onderschept slim de pass. Neves schiet op doel. Smiljanić bokst de bal weg.

83e minuut.
Aranha verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri rent richting de bal. Citteri geeft de bal voor. Predić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - MATEUSZ I BARTOSZ 3:2

84e minuut.
Lautiainen komt het veld opgelopen. Colombini komt het veld opgelopen. Arbutina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 58%, MATEUSZ I BARTOSZ 42%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - MATEUSZ I BARTOSZ 3:2