Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka SANDECJA N.S
Barca Tactiek JANUSZ
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 37.2
very good Schieten good
very good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello passt de bal met de wreef. Pirovano is nu in balbezit. Pirovano geeft een lange en hoge pass. Masłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 0:1

11e minuut.
Para passt de bal zonder na te denken. Francis met een sublieme pass. Daar is Bertatini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertatini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 1:1

14e minuut.
Klungelig pakt Francis de bal. Kolpák rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis geeft een hoge lob. Bertatini maakt een snoekduik en kopt de bal. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zamordek passt de bal in één keer door. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis geeft een lange en hoge pass. Bertatini springt en kopt de bal. Retig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 2:1

18e minuut.
Bertatini haalt uit met een fantastische trap. Retig met een sublieme pass. Matłaszek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bertatini de bal. Bertatini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ryban geeft de bal voor. Inworp. Matłaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wadoń passt de bal met de wreef. Matłaszek met een sublieme pass. Zamordek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francis geeft de bal voor. Bertatini springt en kopt de bal. Retig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Para speelt de bal door. Francis met een sublieme pass. Bertatini rent richting de bal. Bertatini draait met de bal, schiet en ... Retig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 3:1

30e minuut.
Appello rent richting de bal. Para verovert de bal door een tackle van achteren. Para probeert naar een medespeler te passen. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wadoń passt de bal met de wreef. Para probeert naar een medespeler te passen. Zamordek is nu in balbezit. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Retig trapt de bal weg. Matłaszek kopt de bal weg. Bertatini rent richting de bal. Bertatini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kool bereikt de bal nog maar net als eerste. Kool geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matłaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamordek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 32%, SANDECJA N.S 68%.
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 3:1

47e minuut.
Francis met de inworp. Zamordek speelt de bal door. Klungelig pakt Bertatini de bal. Bertatini draait met de bal, schiet en ... Retig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 4:1

53e minuut.
Bertatini passt de bal in één keer door. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis probeert naar een medespeler te passen. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zamordek passt de bal in één keer door. Matłaszek heeft problemen om de bal te vangen. Matłaszek probeert naar een medespeler te passen. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini haalt uit met een fantastische trap. Retig bokst de bal weg.

58e minuut.
Bertatini is nu in balbezit. Francis is nu in balbezit. Francis met een sublieme pass. Bertatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertatini schiet op doel. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Pustułka geeft een lange en hoge pass. Kolpák is nu in balbezit. Bertatini verovert de bal door een tackle van achteren. Bertatini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 5:1

74e minuut.
Matłaszek passt de bal met de wreef. Zamordek is nu in balbezit. Zamordek geeft een lange en hoge pass. Francis maakt een snoekduik en kopt de bal. Retig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Masłowski trapt de bal weg. Francis kopt de bal weg. Zamordek met een sublieme pass. Bertatini rent richting de bal. Bertatini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wadoń passt de bal zonder na te denken. Matłaszek speelt de bal door. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 6:1

82e minuut.
Kool rent richting de bal. Kool geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wadoń met een snelle inworp. Matłaszek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello passt de bal zonder na te denken. Glorioso rent richting de bal. Glorioso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Żywicki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 38%, SANDECJA N.S 62%.
Champions Małoszywka - SANDECJA N.S 6:1