Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Wolves FC Suburbs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Lowry verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs rent richting de bal. Ponting schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ponting is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gibbs raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Steeden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gibbs maakt een snoekduik en kopt de bal. Robson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Lowry rent richting de bal. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Lowry rent richting de bal. Lowry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Hedwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedwig geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anthopoulos de bal. Witt bereikt de bal nog maar net als eerste. Witt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Wolves - FC Suburbs 0:1

28e minuut.
Pritchett bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs onderschept slim de pass. Almendra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gibbs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lowry wilt de vrije trap nemen. Robson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gibbs is nu in balbezit. Lowry is nu in balbezit. Gibbs is nu in balbezit. Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Robson trapt de bal weg. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos speelt de bal door. Witt bereikt de bal nog maar net als eerste. Witt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Wolves 35%, FC Suburbs 65%.
Fierce Wolves - FC Suburbs 0:1

53e minuut.
Lowry passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos is nu in balbezit. Hedwig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hedwig is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Jack passt de bal met de wreef. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra passt de bal zonder na te denken. Witt is nu in balbezit. Witt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pritchett geeft een lange en hoge pass. Cain geeft een lange en hoge pass. Wellington rent richting de bal. Witt onderschept slim de pass. Witt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Wolves - FC Suburbs 0:2

63e minuut.
Lowry rent richting de bal. Almendra onderschept slim de pass. Gibbs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gibbs krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Hyslop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cain met de inworp. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Almendra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Wolves 56%, FC Suburbs 44%.
Fierce Wolves - FC Suburbs 0:2