Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Cows Great Snakes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crow met de inworp. Welch is nu in balbezit. Welch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rogerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch onderschept slim de pass. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch onderschept slim de pass. Welch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch verovert de bal door een tackle van achteren. Rogerson rent richting de bal. Welch verovert de bal door een tackle van achteren. Welch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Cows - Great Snakes 0:1

42e minuut.
Atkinson met een harde bal richting middenveld. Taylor is nu in balbezit. Taylor probeert naar een medespeler te passen. Ottley is nu in balbezit. Ottley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Cows 54%, Great Snakes 46%.
Dark Cows - Great Snakes 0:1

54e minuut.
Chadwick kopt de bal weg. Flynn rent richting de bal. Freebairn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freebairn krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruin verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruin geeft de bal voor. Welch is nu in balbezit. Welch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bult met een harde bal richting middenveld. Gilbert kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Flynn met een sublieme pass. Klungelig pakt Ottley de bal. Welch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottley rent richting de bal. Ottley draait met de bal, schiet en ... Smit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Cows - Great Snakes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Cows 51%, Great Snakes 49%.
Dark Cows - Great Snakes 0:2