Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Donkeys Cashmere Manurewa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
McKeown probeert naar een medespeler te passen. Fien is nu in balbezit. Fien geeft een hoge lob. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Power kopt de bal weg. McKeown is nu in balbezit. McKeown met een sublieme pass. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maloney probeert naar een medespeler te passen. Hutton rent richting de bal. Richards schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Richards moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Richards schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Hutton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McClure is nu in balbezit. McClure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Donkeys - Cashmere Manurewa 0:1

32e minuut.
Fien verovert de bal door een tackle van achteren. Fien passt de bal in één keer door. Jorgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown rent richting de bal. McKeown draait met de bal, schiet en ... Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Donkeys - Cashmere Manurewa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 58%, Cashmere Manurewa 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Donkeys - Cashmere Manurewa 1:1

60e minuut.
Whitley geeft de bal voor. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Norris zijn tegenspeler op de grond. Norris krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cain geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel. Jorgenson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edwards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Donkeys - Cashmere Manurewa 2:1

77e minuut.
Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferris onderschept slim de pass. Ferris probeert naar een medespeler te passen. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 33%, Cashmere Manurewa 67%.
Royal Donkeys - Cashmere Manurewa 2:1