Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Burst Magic Boyz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Dawson passt de bal zonder na te denken. Shipley rent richting de bal. Shipley passt de bal in één keer door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Davenport probeert naar een medespeler te passen. Wiseman is nu in balbezit. Webster onderschept slim de pass. Webster draait met de bal, schiet en ... Knight probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Magic Boyz 0:1

37e minuut.
Wiseman heeft problemen om de bal te vangen. Pincer rent richting de bal. Met opzet legt Crawford zijn tegenspeler op de grond. Crawford krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 50%, Magic Boyz 50%.
Calm Burst - Magic Boyz 0:1

70e minuut.
Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley onderschept slim de pass. Shipley met een sublieme pass. Jack rent richting de bal. Jack geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Falloon passt de bal in één keer door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley is nu in balbezit. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Crawford geeft de bal voor. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Webster bereikt de bal nog maar net als eerste. Webster draait met de bal, schiet en ... Knight maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Magic Boyz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 61%, Magic Boyz 39%.
Calm Burst - Magic Boyz 0:2