Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Rangers Hard Gibbons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Grove rent richting de bal. Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Buchanan probeert naar een medespeler te passen. Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt Meads de bal. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Buchanan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buchanan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter geeft een lange en hoge pass. Barlow probeert de bal aan de voet te houden. Marsh is nu in balbezit. Marsh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - Hard Gibbons 1:0

20e minuut.
Cole met een sublieme pass. Buchanan probeert naar een medespeler te passen. Meads is nu in balbezit. Meads draait met de bal, schiet en ... Shelley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Rangers - Hard Gibbons 1:1

34e minuut.
Buchanan is nu in balbezit. Buchanan probeert naar een medespeler te passen. Meads is nu in balbezit. Meads haalt uit met een fantastische trap. Jenkins probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hayman probeert naar een medespeler te passen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon maakt een afschuwelijke overtreding. Gordon krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Grove is nu in balbezit. Grove met een sublieme pass. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh draait met de bal, schiet en ... Barlow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - Hard Gibbons 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 55%, Hard Gibbons 45%.
Infamous Rangers - Hard Gibbons 2:1

55e minuut.
Buchanan met een sublieme pass. Meads rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mair. Mair krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hay is nu in balbezit. Cliff verovert de bal door een tackle van achteren. Cliff met een sublieme pass. Marsh is nu in balbezit. Marsh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 50%, Hard Gibbons 50%.
Infamous Rangers - Hard Gibbons 2:1