Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Burst Dark Cows
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Falloon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shipley is nu in balbezit. Dawson is nu in balbezit. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Turner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grocott komt het veld opgelopen. Grocott met de inworp. Davenport bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor geeft een hoge lob. Barnett maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Dark Cows 0:1

24e minuut.
Rogerson rent richting de bal. Rogerson geeft een hoge lob. Bowen heeft problemen om de bal te vangen. Barnett is nu in balbezit. Barnett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Taylor speelt de bal door. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove geeft een hoge lob. Grocott rent richting de bal. Grocott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De Gregorio geeft een lange en hoge pass. Jack heeft problemen om de bal te vangen. Jack passt de bal met de wreef. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Axis probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Falloon met de inworp. Shipley heeft problemen om de bal te vangen. Shipley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Smit trapt de bal weg van het doel. Pritchett kopt de bal weg. Burson is nu in balbezit. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 39%, Dark Cows 61%.
Calm Burst - Dark Cows 0:1

52e minuut.
Bowen met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Davenport bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor onderschept slim de pass. Taylor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor speelt de bal door. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Grocott onderschept slim de pass. Grocott met een sublieme pass. Dawson rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Davenport is nu in balbezit. Rogerson verovert de bal door een tackle van achteren. Rogerson geeft een hoge lob. Grocott rent richting de bal. Grocott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Dark Cows 0:2

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smit trapt de bal weg van het doel. De Gregorio kopt de bal weg. Barnett controleert de bal met de borst. Barnett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Dark Cows 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 53%, Dark Cows 47%.
Calm Burst - Dark Cows 0:3