Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Eagles Bohemian Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Oram geeft een hoge lob. Leauai is nu in balbezit. Leauai probeert naar een medespeler te passen. Findlay is nu in balbezit. Findlay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Warwood met een harde bal richting middenveld. Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cocks met een snel genomen vrije trap. Warwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Eagles - Bohemian Wolves 1:0

21e minuut.
Greer verovert de bal door een tackle van achteren. Leauai bereikt de bal nog maar net als eerste. Leauai speelt de bal door. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay draait met de bal, schiet en ... Hawkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Baholo is nu in balbezit. McCallum onderschept slim de pass. Wagner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McCallum raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McCallum kan niet meer verder spelen. Batty komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Klungelig pakt Martin de bal. Batty speelt de bal door. Findlay rent richting de bal. Findlay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dent de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Eagles 60%, Bohemian Wolves 40%.
Papanui Eagles - Bohemian Wolves 1:0

54e minuut.
Fien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlow is nu in balbezit. Cocks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barlow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barlow legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Fien met een sublieme pass. Barlow rent richting de bal. Barlow passt de bal zonder na te denken. Findlay rent richting de bal. Findlay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wagner is nu in balbezit. Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Eagles 48%, Bohemian Wolves 52%.
Papanui Eagles - Bohemian Wolves 1:0