Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Burst Henderson Hobos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Courtney rent richting de bal. Hohaia rent richting de bal. Hohaia geeft een hoge lob. Shoe rent richting de bal. Shoe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Smith met een snelle inworp. Baholo rent richting de bal. Baholo geeft een lange en hoge pass. Daar is Maloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Herbert rent richting de bal. Shoe verovert de bal door een tackle van achteren. Winterburn is nu in balbezit. Shoe verovert de bal door een tackle van achteren. Shoe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Henderson Hobos 1:0

29e minuut.
Baholo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shoe de bal. Herbert rent richting de bal. Shoe onderschept slim de pass. Shoe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Henderson Hobos 2:0

45e minuut.
Doeltrap. Hohaia trapt de bal weg van het doel. Winterburn kopt de bal weg. Nelsen is nu in balbezit. Nelsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 47%, Henderson Hobos 53%.
Calm Burst - Henderson Hobos 2:0

55e minuut.
Herbert geeft een hoge lob. Courtney is nu in balbezit. Dodson is nu in balbezit. Courtney onderschept slim de pass. Courtney schiet op doel. Hifo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
McCullum geeft de bal voor. Daar is Hohaia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtney is nu in balbezit. Courtney draait met de bal, schiet en ... Hifo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shoe verovert de bal door een tackle van achteren. Shoe haalt uit met een fantastische trap. Maloney kopt de bal weg. Baholo is nu in balbezit. Baholo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Herbert rent richting de bal. Probert onderschept slim de pass. Probert passt de bal zonder na te denken. Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoe schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 56%, Henderson Hobos 44%.
Calm Burst - Henderson Hobos 2:0