Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Wanderers Fierce Valley
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Drumgoole passt de bal in één keer door. Oorschot heeft problemen om de bal te vangen. Hughes rent richting de bal. Oorschot onderschept slim de pass. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. Allen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Fierce Valley 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Neill de bal. Tomes rent richting de bal. Tomes passt de bal in één keer door. Hore is nu in balbezit. Hore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Wanderers - Fierce Valley 1:1

21e minuut.
Hore onderschept slim de pass. Tomes rent richting de bal. Roza onderschept slim de pass. Hore onderschept slim de pass. Hore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hore draait met de bal, schiet en ... Metger speelt de bal door. Klungelig pakt Ah Van de bal. Hore rent richting de bal. Hore haalt uit met een fantastische trap. Shelley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Fierce Valley 2:1

26e minuut.
Hore rent richting de bal. Tomes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neill. Neill krijgt een gele kaart.

32e minuut.
McNeill passt de bal in één keer door. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer passt de bal met de wreef. Hore rent richting de bal. Hore schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Tietjens speelt de bal door. Hughes is nu in balbezit. Drumgoole maakt een afschuwelijke overtreding. Drumgoole krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 49%, Fierce Valley 51%.
Kaiapoi Wanderers - Fierce Valley 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 48%, Fierce Valley 52%.
Kaiapoi Wanderers - Fierce Valley 2:1