Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Gibbons Bohemian Wolves
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Findlay controleert de bal met de borst. Lewis speelt de bal door. Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Findlay is nu in balbezit. Findlay draait met de bal, schiet en ... Fogarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow schiet op doel. Findlay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Young rent richting de bal. Young met een sublieme pass. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cowan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Oram bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan onderschept slim de pass. Buchanan geeft een lange en hoge pass. Caucaunibuca is nu in balbezit. Caucaunibuca geeft de bal voor. Warwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Gibbons 60%, Bohemian Wolves 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cashmere Gibbons - Bohemian Wolves 0:0

57e minuut.
Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Baholo geeft de bal voor. Batty kopt de bal weg. Kightley heeft problemen om de bal te vangen. Kightley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Leauai probeert naar een medespeler te passen. Young geeft de bal voor. Teiringa probeert de bal aan de voet te houden. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Greer rent richting de bal. Caucaunibuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caucaunibuca met een sublieme pass. Klungelig pakt Ballard de bal. Ballard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Gibbons 52%, Bohemian Wolves 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cashmere Gibbons - Bohemian Wolves 0:0