Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mįņè FĆ Papanui Eagles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Wagner speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Welch rent richting de bal. Martin onderschept slim de pass. Martin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Papanui Eagles 0:1

9e minuut.
Greer rent richting de bal. Cocks is nu in balbezit. Greer onderschept slim de pass. Greer draait met de bal, schiet en ... Hawkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pritchett rent richting de bal. Wagner is nu in balbezit. Pritchett onderschept slim de pass. Barlow rent richting de bal. Barlow met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cowan speelt de bal door. Daar is Barlow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlow met een sublieme pass. Greer is nu in balbezit. Greer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mįņè FĆ - Papanui Eagles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 43%, Papanui Eagles 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mįņè FĆ - Papanui Eagles 1:1

54e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich verovert de bal door een tackle van achteren. Wagner is nu in balbezit. Zoricich onderschept slim de pass. Zoricich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dent rent richting de bal. Greer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dent begaat een overtreding. Dent krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Barlow verovert de bal door een tackle van achteren. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow verovert de bal door een tackle van achteren. Barlow schiet op doel. Greer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Papanui Eagles 2:1

70e minuut.
Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Thompson is nu in balbezit. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher draait met de bal, schiet en ... Lines probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Barlow rent richting de bal. Barlow geeft de bal voor. Baholo probeert de bal met de borst te controleren. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Pritchett is nu in balbezit. Pritchett passt de bal in één keer door. Cocks rent richting de bal. Greer verovert de bal door een tackle van achteren. Greer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Fisher is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 42%, Papanui Eagles 58%.
mįņè FĆ - Papanui Eagles 2:1