Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Hammers Kaiapoi Wanderers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Sole kopt de bal weg. Foster rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morcombe. Morcombe krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sole onderschept slim de pass. Foster begaat een overtreding. Sole is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parkinson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morcombe rent richting de bal. Morcombe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Bruin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Poidevin met een sublieme pass. Langer rent richting de bal. Taylor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taylor krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hore onderschept slim de pass. Sole is nu in balbezit. Met opzet legt Hore zijn tegenspeler op de grond. Hore krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hughes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grocott komt het veld opgelopen. Macdonald met een snelle inworp. Tietjens probeert de bal met de borst te controleren. Tietjens geeft de bal voor. Klungelig pakt Hore de bal. Hore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Parkinson rent richting de bal. Parkinson met een sublieme pass. Hore is nu in balbezit. Hore haalt uit met een fantastische trap. Wells probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sole passt de bal zonder na te denken. Macdonald speelt de bal door. Hore is nu in balbezit. Hore schiet op doel. Wells werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hammers - Kaiapoi Wanderers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hammers 47%, Kaiapoi Wanderers 53%.
Dark Hammers - Kaiapoi Wanderers 0:1

46e minuut.
Inworp. Hawks met een snelle inworp. Grocott bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Pritchett passt de bal in één keer door. Hawks rent richting de bal. Macdonald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macdonald krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Taylor geeft een lange en hoge pass. Hore bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen is nu in balbezit. Hore onderschept slim de pass. Hore haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hammers - Kaiapoi Wanderers 0:2

61e minuut.
Hore verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobs is nu in balbezit. Hore verovert de bal door een tackle van achteren. Tomes rent richting de bal. Tomes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hammers - Kaiapoi Wanderers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hammers 55%, Kaiapoi Wanderers 45%.
Dark Hammers - Kaiapoi Wanderers 0:3