Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Eagles Cashmere Gibbons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Wagner speelt de bal door. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard verovert de bal door een tackle van achteren. Ballard draait met de bal, schiet en ... Hawkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Eagles - Cashmere Gibbons 0:1

6e minuut.
Martin speelt de bal door. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballard verovert de bal door een tackle van achteren. Ballard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Kightley rent richting de bal. Kightley met een sublieme pass. Daar is Ballard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hawkins met een harde bal richting middenveld. Martin kopt de bal weg. Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... Cowan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miller neemt de hoekschop. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel. Fogarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papanui Eagles - Cashmere Gibbons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Eagles 56%, Cashmere Gibbons 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papanui Eagles - Cashmere Gibbons 1:1

69e minuut.
Young is nu in balbezit. Young probeert naar een medespeler te passen. Wagner speelt de bal door. Fisher is nu in balbezit. Fisher draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cocks verovert de bal door een tackle van achteren. Cocks speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inwood rent richting de bal. Buchanan rent richting de bal. Inwood begaat een overtreding. Buchanan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maloney neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tietjens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young begaat een overtreding. Young krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cowan geeft de bal voor. Perry kopt de bal weg. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Eagles 46%, Cashmere Gibbons 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papanui Eagles - Cashmere Gibbons 1:1