Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Burst Great Gibbons
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Smith is nu in balbezit. Smith speelt de bal door. Shoe is nu in balbezit. Shoe schiet op doel. Bannatyne heeft problemen om de bal te vangen. Alexander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dodson heeft problemen om de bal te vangen. Baholo rent richting de bal. Baholo speelt de bal door. Shoe rent richting de bal. Shoe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Jackman rent richting de bal. Jackman met een sublieme pass. Anngow rent richting de bal. Wilsons verovert de bal door een tackle van achteren. Wilsons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Miller rent richting de bal. Anngow onderschept slim de pass. Anngow passt de bal in één keer door. Shoe is nu in balbezit. Shoe draait met de bal, schiet en ... Alexander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Miller passt de bal in één keer door. Smith rent richting de bal. White maakt een afschuwelijke overtreding. White krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 49%, Great Gibbons 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Burst - Great Gibbons 0:0

80e minuut.
Pincer onderschept slim de pass. Nicholas met een sublieme pass. Smith probeert naar een medespeler te passen. Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 57%, Great Gibbons 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Burst - Great Gibbons 0:0