Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Wanderers FC Burst
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Warwood is nu in balbezit. Tomes verovert de bal door een tackle van achteren. Tomes met een sublieme pass. Klungelig pakt Hore de bal. Hore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Poidevin geeft een lange en hoge pass. Hore rent richting de bal. Tietjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietjens haalt uit met een fantastische trap. Harvey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - FC Burst 1:0

37e minuut.
McKenzie rent richting de bal. Tietjens verovert de bal door een tackle van achteren. Tietjens passt de bal zonder na te denken. Hore rent richting de bal. Hore haalt uit met een fantastische trap. Harvey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Read speelt de bal door. Crowe rent richting de bal. De Bruin is nu in balbezit. Crowe verovert de bal door een tackle van achteren. Crowe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 34%, FC Burst 66%.
Kaiapoi Wanderers - FC Burst 1:0

47e minuut.
McKenzie kopt de bal weg. Poidevin speelt de bal door. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer verovert de bal door een tackle van achteren. Langer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Foster met een sublieme pass. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read met een sublieme pass. Hore rent richting de bal. Hore haalt uit met een fantastische trap. Harvey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Petherick kopt de bal weg. Daar is McKenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKenzie probeert naar een medespeler te passen. Hore bereikt de bal nog maar net als eerste. Hore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hore rent richting de bal. Warwood verovert de bal door een tackle van achteren. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Tomes is nu in balbezit. Tomes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Woodward passt de bal in één keer door. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes passt de bal met de wreef. Hore rent richting de bal. Hore haalt uit met een fantastische trap. Harvey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Hore onderschept slim de pass. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hore is nu in balbezit. Hore draait met de bal, schiet en ... Harvey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tietjens met de inworp. Tomes is nu in balbezit. Tomes geeft de bal voor. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - FC Burst 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 29%, FC Burst 71%.
Kaiapoi Wanderers - FC Burst 2:0