Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Valley Dark Hammers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Drumgoole probeert naar een medespeler te passen. Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot verovert de bal door een tackle van achteren. Oorschot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Valley - Dark Hammers 1:0

23e minuut.
Drumgoole onderschept slim de pass. Drumgoole speelt de bal door. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Valley - Dark Hammers 2:0

34e minuut.
Wharehinga onderschept slim de pass. Parkinson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wharehinga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wharehinga met een snel genomen vrije trap. Pritchett heeft problemen om de bal te vangen. McNeill is nu in balbezit. McNeill draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Gemmell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Valley - Dark Hammers 3:0

38e minuut.
Gemmell geeft de bal voor. Inworp. McNeill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drumgoole rent richting de bal. Drumgoole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Valley 40%, Dark Hammers 60%.
Fierce Valley - Dark Hammers 3:0

47e minuut.
Pritchett geeft de bal voor. Ah Van bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hawks. Hawks krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw geeft de bal voor. Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Roza heeft problemen om de bal te vangen. Roza geeft een hoge lob. Parkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumgoole rent richting de bal. Drumgoole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Valley 59%, Dark Hammers 41%.
Fierce Valley - Dark Hammers 3:0