Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Henderson Hobos Bohemian Wolves
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Prince kopt de bal weg. Findlay heeft problemen om de bal te vangen. Gemmell is nu in balbezit. Findlay onderschept slim de pass. Findlay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Prince geeft een hoge lob. Oram is nu in balbezit. Oram geeft een lange en hoge pass. Daar is Dickerson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Findlay rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maloney probeert naar een medespeler te passen. Barlow rent richting de bal. Barlow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is McCallum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine speelt de bal door. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay schiet op doel. Bannatyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Warwood met een sublieme pass. Winterburn kopt de bal weg. Greer heeft problemen om de bal te vangen. Nelsen is nu in balbezit. Nelsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nelsen passt de bal in één keer door. Arrowsmith rent richting de bal. Murdoch maakt een afschuwelijke overtreding. Murdoch krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugdale onderschept slim de pass. Nelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Nelsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henderson Hobos 41%, Bohemian Wolves 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henderson Hobos - Bohemian Wolves 0:0

83e minuut.
Langer geeft een hoge lob. Gemmell rent richting de bal. Devine begaat een overtreding. Gemmell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henderson Hobos 40%, Bohemian Wolves 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henderson Hobos - Bohemian Wolves 0:0