Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mįņè FĆ Kaiapoi Wanderers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tietjens kopt de bal weg. Klungelig pakt Pritchett de bal. Hore is nu in balbezit. Hore draait met de bal, schiet en ... Lines werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Kaiapoi Wanderers 0:1

15e minuut.
De Bruin geeft een hoge lob. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Welch zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Welch naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes passt de bal met de wreef. Langer geeft een lange en hoge pass. Hore maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Kaiapoi Wanderers 0:2

32e minuut.
Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow is nu in balbezit. Tomes verovert de bal door een tackle van achteren. Tomes geeft een lange en hoge pass. Hore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mįņè FĆ - Kaiapoi Wanderers 0:3

34e minuut.
De Gregorio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomes. De Gregorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Gregorio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt De Bruin de bal. Greer rent richting de bal. Greer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 40%, Kaiapoi Wanderers 60%.
mįņè FĆ - Kaiapoi Wanderers 0:3

89e minuut.
Langer speelt de bal door. Tomes rent richting de bal. Tomes passt de bal in één keer door. Hore is nu in balbezit. Hore draait met de bal, schiet en ... Lines kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mįņè FĆ 52%, Kaiapoi Wanderers 48%.
mįņè FĆ - Kaiapoi Wanderers 0:3